Bedrijfsuitje


Unieke activiteiten voor uw bedrijfsuitje

Op zoek naar unieke activiteiten voor uw bedrijfsuitje of relatiedag?
Wij bieden een scala aan bedrijfsuitjes aan in combinatie met een overnachting of de huur van onze vergaderzaal.
Denk hierbij aan een workshop of vergadering in combinatie met oud Hollandse spelen, een boottocht over de Biesbosch, een film over de Biesbosch of bijvoorbeeld een Escape Room spel!

Boottocht in de Biesbosch

Met de boot de Biesbosch in? Leuk! De Biesbosch is een natuurgebied met volop water en verborgen waterwegen.
Gedurende een twee uur durende tocht wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

Escape room spel

De nieuwe rage van Nederland, het escape room spel!
Een spannend en onvoorspelbaar spel waarbij logisch nadenken en samenwerken heel belangrijk is!
Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen d.m.v. het oplossen van zenuwslopende opdrachten en raadsels?
De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken, om zo binnen een bepaalde tijd te kunnen ontsnappen.

Workshop Speed painten

Tijdens een bijeenkomst of seminar een schilderworkshop om toch met het thema van die dag bezig te zijn? Of gewoon jezelf tijdens de pauze ontspannen en/of concentreren op heel wat anders? Dat kan met speedpainten! Iedereen kan, gehuld in beschermende kleding, een klein schilderij maken tijdens een workshop schilderen. Wilt u de boodschap van het seminar op een andere manier door laten dringen? Jacqueline Braat is in staat de creativiteit van een groot aantal deelnemers tegelijkertijd aan te wenden tot een resultaat, dat u vooraf niet voor mogelijk had gehouden!. Uw boodschap komt beter over en blijft daardoor beter hangen. De effectiviteit van uw doelstelling wordt versterkt. Aan het einde van de dag kan iedereen zijn of haar gemaakte werk mee naar huis nemen als herinnering aan de bijzondere bijeenkomst. Het zien van het schilderij doet uw boodschap herleven. Per groep van 20 ongeveer 15 minuten.

 

Contactformulier

Na invullen van onderstaand formulier nemen we spoedig contact op.

Velden met zijn verplicht

© Hotel Port of Moerdijk 2018