Zakelijk verblijf Hotel Port of Moerdijk

 

Centraal gelegen hotel met 62 kamers tussen Rotterdam en Antwerpen, Breda en Roosendaal met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Slechts een minuut van de snelweg maar toch met uitzicht over de natuur.

Zalen

Hotel Port of Moerdijk biedt naast hotelovernachtingen ook de mogelijkheid voor professionele zaalfaciliteiten die ideaal zijn voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen, workshops, (product)presentaties. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen vanaf 12,50 p.p. Uw vergadering is uit te breiden met een heerlijk lunch of dinerbuffet in ons mooie restaurant. Op slechts 5 minuten rijden van het Moerdijk Industrial Business Park, de thuisbasis van de kantoren van vele internationale bedrijven.
Onze vergaderzalen hebben direct daglicht, zijn modern ingericht en zijn voorzien van airconditioning. Een uitstekende omgeving met de professionele faciliteiten die voor u als ondernemer van belang zijn. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om onze vergaderruimte voor andere doeleinden te reserveren zoals bijvoorbeeld:
#Kick-off meetings, #Teambuilding, #Productpresentaties, #Personeelsfeestjes in combinatie met een overnachting in ons hotel

Biesbosch

Daarnaast leggen we graag indien gewenst de verbinding met NP de Biesbosch. Wij zorgen dat u uw zakelijke bijeenkomst uitbreidt wordt met een mooi uitje in de natuur zoals een boottocht op nog geen 5 autominuten vanuit het hotel.

Zakelijke afspraak


Ook voor een zakelijk afspraak kunt u bij ons terecht onder het genot van een kopje koffie. Met gratis draadloos internet in alle openbare ruimtes van het Hotel Port of Moerdijk kunt u ook tussen uw afspraken door werken.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 30 31 304 of Sales@hotelportofmoerdijk.nl voor coperate afspraken voor hotel overnachtingen, een last minute meeting of meerdaagse training die van A tot Z georganiseerd moet worden. Wij denken graag met u mee en maken alle offertes op maat.

Een impressie van onze vergaderruimtes

© Hotel Port of Moerdijk 2018