Weekendje weg in Brabant

Een weekendje weg in Brabant? Groot gelijk! Brabant staat niet voor niets bekend als een van de meest veelzijdige provincies van Nederland en heeft voor ieder wat wils te bieden. Ga je voor een heerlijke wandeling in een van de vele bossen, winkelen in het historische centrum van Breda of naar de beroemde Efteling? Keuzes in overvloed!

Het (familie)hotel voor het hele gezin

Hotel Port of Moerdijk is de uitvalsbasis bij uitstek om op avontuur te gaan in Brabant of juist heerlijk tot rust te komen. Het hotel voorziet in 62 comfortabele hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn zoals airco, een eigen badkamer en tv. Hierbij bieden wij de keuze uit Twin kamers, Double kamers en Familie kamers. Dus of u nu op pad gaat met een vriend of vriendin, partner of het hele gezin, wij verwelkomen u graag in ons hotel.

Benieuwd wat u tijdens een weekendje weg in Breda allemaal kunt doen? Bekijk dan meer over de omgeving van ons hotel en de verschillende arrangementen die wij aanbieden.

Reserveer online!

Arrangementen

 • Kids for free

  Kids for free

  Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

 • Biesbosch arrangement

  Biesbosch arrangement

  De natuur laat zich elk seizoen weer van zijn mooiste kant zien.

 • Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Je wandelt of fietst via het pondje bij lage Zwaluwe zo de biesbosch in. 

 • Wellness met 1 overnachting

  Wellness met 1 overnachting

  Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

 • Wellness met 2 overnachtingen

  Wellness met 2 overnachtingen

  Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

© Hotel Port of Moerdijk 2018