Hotel in Brabant

Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol hotel in Brabant waar u met uw partner, vriend(in) of familie volledig tot rust komt? Kom dan naar Hotel Port of Moerdijk en laat u verrassen door onze uitstekende faciliteiten én veelzijdige omgeving. Bij ons mag u rekenen op een persoonlijke service, heerlijk comfortabele kamers en smaakvolle gerechten in ons restaurant. En wilt u op avontuur in Brabant? Dan kunnen onze medewerkers u alles vertellen over de mogelijkheden en arrangementen.

Verken Brabant vanuit ons gezellige familiehotel

Het familiehotel is gelegen in een prachtig groene omgeving en op korte afstand van allerlei leuke dagjes weg. Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en veelzijdig aanbod aan dagjes weg en dat merkt u direct! Een echte natuurliefhebber? Ga dan op avontuur binnen de unieke groene omgeving van de Biesbosch of maak een fiets- of wandeltocht. Of combineer een prachtige historische standswandeling met een (mid)dagje shoppen in de historische steden Breda of Dordrecht. En bent u op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Dan liggen de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen op korte rijafstand. Kortom: voor ieder wat wils!

Laat u verrassen door onze comfortabele kamers, leuke arrangementen en veelzijdige omgeving. Wij hopen u snel te zien!

Reserveer online!

Arrangementen

 • Kids for free

  Kids for free

  Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

 • Biesbosch arrangement

  Biesbosch arrangement

  De natuur laat zich elk seizoen weer van zijn mooiste kant zien.

 • Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Je wandelt of fietst via het pondje bij lage Zwaluwe zo de biesbosch in. 

 • Wellness met 1 overnachting

  Wellness met 1 overnachting

  Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

 • Wellness met 2 overnachtingen

  Wellness met 2 overnachtingen

  Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

© Hotel Port of Moerdijk 2018