Hotel bij de Efteling

Bent u op zoek naar een hotel bij de Efteling, in een mooie groene omgeving en met volop recreatieve mogelijkheden in de omgeving? Dan is hotel Port of Moerdijk de perfecte plek voor een heerlijk weekendje weg in Brabant. En speciaal om het weekend nog leuker te maken bieden we het Sprookjes arrangement waarbij kinderen tot 12 jaar 50% korting krijgen!

Het familiehotel voor een weekendje weg met het hele gezin

Hotel Port of Moerdijk ligt op nog geen half uurtje rijden van de Efteling en is centraal gelegen tussen de steden Dordrecht en Breda. Het hotel beschikt over 62 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Hierbij kunt u zowel kiezen voor single kamers, twin kamers en familiekamers. Deze familiekamers zijn met een tussendeur met elkaar verbonden en ideaal als u een weekendje weg wilt met het gezin.

Zo kunt u overdag lekker met de kleintjes op ontdekkingstocht in de wondere wereld van de Efteling en kunt u 's avonds volledig tot rust komen in een van onze comfortabele hotelkamers. En natuurlijk genieten van een uitgebreid ontbijt de volgende ochtend. En misschien daarna nog wel op zoek naar bevers in de Biesbosch? U kunt alle kanten op!

Dus boek onderstaand ons sprookjesarrangement en geniet met het hele gezin!

Reserveer online!

Kids for free

Kids for free

Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

© Hotel Port of Moerdijk 2018