Hotel bij de Biesbosch

Hotel Port of Moerdijk is een sfeervol familiehotel in Brabant en de ideale start voor een weekendje weg. Naast comfortabele kamers bieden wij u een prachtige groene omgeving en tal van leuke uitjes in de buurt. Ideaal als u op zoek bent naar een leuk hotel bij de Biesbosch voor het hele gezin.

Hét hotel voor een weekendje weg in Brabant

De Biesbosch is een van de mooiste en veelzijdigste nationale parken van Nederland. Gelegen in de delta van de Maas en de Rijn hebben de getijden nog vrij spel in dit gebied wat de Biesbosch tot een zeldzaam zoetwatergetijdengebied binnen Europa maakt. Het gebied zelf bestaat uit een avontuurlijk doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en kreken. Leuk om te verkennen per rondvaartboot of kano en je te vergapen aan de talloze (water)vogels, herten en zelfs bevers! Een topdag uit voor het hele gezin.

Ons hotel ligt op een steenworp afstand van de Biesbosch en is slechts 20 minuten rijden. Zo kunt u ’s ochtends heerlijk wakker worden in een van onze comfortabele hotelkamers, genieten van een heerlijk ontbijt en vervolgens met de hele familie (of partner natuurlijk!) die kant op rijden.

Naast de Biesbosch biedt de omgeving van Hotel Port of Moerdijk nog tal van andere leuke activiteiten om te doen. Bekijk hiervoor ook meer onze arrangementen of meer over de omgeving.

Reserveer online!

Arrangementen

Arrangementen

Boekt u liever een speciaal arrangement in plaats van een standaard overnachting? Bekijk dan nu ons huidige aanbod.

Arrangementen

 • Kids for free

  Kids for free

  Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

 • Biesbosch arrangement

  Biesbosch arrangement

  De natuur laat zich elk seizoen weer van zijn mooiste kant zien.

 • Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Je wandelt of fietst via het pondje bij lage Zwaluwe zo de biesbosch in. 

 • Wellness met 1 overnachting

  Wellness met 1 overnachting

  Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

 • Wellness met 2 overnachtingen

  Wellness met 2 overnachtingen

  Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

© Hotel Port of Moerdijk 2018