Een paar dagen weg met het hele gezin tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie is een perfecte gelegenheid om er eens lekker met het hele gezin op uit te trekken. Even lekker weg van de dagelijkse hectiek of gewoon samen leuke dingen doen. En wist je dat je vanuit hotel Port of Moerdijk letterlijk alle kanten op kunt?!

Door de centrale ligging van het hotel zijn de leukste activiteiten en dagjes weg voor jong & oud altijd binnen handbereik. Zo zijn grotere steden zoals Breda, Rotterdam en Antwerpen een stuk dichterbij dan je denkt, maar is er in de regio natuurlijk nog veel meer te doen. Wij hebben een paar leuke uit tips voor je op een rij gezet.

Tips voor dagjes weg in de herfstvakantie

Of je nu op zoek bent naar een rustige, avontuurlijke, binnen- of buitenactiviteit: in de veelzijdige omgeving van hotel Port of Moerdijk vind je het allemaal!

Kinderen de baas bij speelparadijs de Belhamel

Op een paar kilometer afstand van het hotel vind je binnenspeeltuin de Belhamel. In dit speelparadijs vol glijbanen, klimtoestellen en springkussens kunnen kids zich helemaal uitleven en zijn ze even helemaal de baas! Tip: bekijk ons speciale Kids for free arrangement!

Sneeuw & ijspret bij Skîdome

Ook al is het nog geen winter, toch kun je bij Skîdome al volop winterpret beleven! Bind de ski’s of het snowboard onder en suis de besneeuwde hellingen af. Of ga je voor nog meer snelheid & adrenaline met ice karting. Hierbij combineer je karten met een echte ijsbaan. Alleen voor echte waaghalzen dus! En wil je toch liever een rustigere gezinsactiviteit? Dan is glowgolf een leuke ervaring voor jong en oud.

Een duik in de natuur in de Biesbosch

Op een steenworp afstand van het hotel vind je de unieke natuur van nationaal park de Biesbosch. Ideaal om op ontdekking te gaan in dit ongelofelijk veelzijdige natuurgebied. Zo kun je in de herfstvakantie in de Biesbosch terecht voor onder andere herfstexcursies, rondvaarten, spannende schemerexcursies of een zoektocht naar bevers tijdens de fluistertochten! Tip: bekijk ook ons speciale Biesbosch arrangement!

Een beestig dagje weg

In de omgeving van hotel Port of Moerdijk heb je de keuze uit maar liefst drie dierentuinen. Zo vind je in Rotterdam Blijdorp, in Hilvarenbeek Beekse Bergen en in Antwerpen de Zoo. Allemaal dierentuinen met een eigen gezicht, maar bovenal de leukste dieren. Een echte beestenboel waar zowel kinderen als volwassenen hun ogen kunnen uitkijken!


Natuurlijk valt er naast bovenstaande opties nog veel meer te beleven en zijn er volop mogelijkheden om er een heerlijk uitje voor het hele gezin van te maken. Dus ga er deze herfstvakantie lekker een paar dagen tussenuit met het hele gezin en boek je hotelovernachting of arrangement direct online!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de omgeving van het hotel? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer!

Reserveer online!

Kids for free

Kids for free

Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

Biesbosch arrangement

Biesbosch arrangement

De natuur laat zich elk seizoen weer van zijn mooiste kant zien.

Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

Je wandelt of fietst via het pondje bij lage Zwaluwe zo de biesbosch in. 

Wellness met 1 overnachting

Wellness met 1 overnachting

Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

Wellness met 2 overnachtingen

Wellness met 2 overnachtingen

Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

© Hotel Port of Moerdijk 2018