Groepsuitjes familiehotel Port of Moerdijk

Boerengolf

Boerengolf is een nieuwe variant op het bekende golfspel. Net zoals bij golf is een golfbaan uitgezet, maar dan in de weilanden. Deze weilanden liggen erbij volgens goed boerengebruik en kan het zomaar zijn dat u tussen de koeien golft. Een hole heeft natuurlijke en kunstmatige hindernissen met als eindpunt een melkemmer die in de grond is gegraven.

Boerengolfen is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega's. Voor Boerengolf is geen diploma vereist. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. De tijdsduur is zo'n 1,5 tot 2 uur.

Oud Hollandse Spelen

Oud Hollandse Spelen zijn spelen zoals vroeger. Onderdelen zoals sjoelen, ring werpen en het spiegelspel komen aan bod! Welk team gaat naar huis met de medaille?

Speedpainten

Speedpainten met Arti-Tof. Deze beeldend kunstenares geeft de deelnemers van uw gezelschap een opdracht mee die aansluit bij het onderwerp van die dag. Als de deelnemer na de activiteit thuis het schilderijtje van 20cm x 20cm ziet hangen, denkt hij of zij ongetwijfeld direct terug aan deze creatieve dag.

Survivallen voor volwassenen

Houdt u van spanning en sensatie? Kom dan survivallen in recreatie- en klimpark de Belhamel! Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor een dag vol avontuur waar een flinke dosis goed van pas komt.

Voordat je aan het avontuur gaat beginnen krijg je eerst instructies van een opgeleide survival Belhamel. Het gebruik van het Smart Belay Systeem wordt tijdens deze instructie uitgelegd. Dit is het veiligste systeem in de survivalwereld en kan je nooit ongezekerd klimmen. Het klimparcours is goedgekeurd door het TUV instituut en geeft daardoor 100% veiligheid. Op het oefenparcours krijgt iedereen persoonlijk uitleg. Daarna ga je zelfstandig aan de slag, aan de instructeur laat je zien dat je het hebt begrepen. Nu kan het avontuur beginnen!

Klimmen in recreatiepark de Belhamel

Klimpark de Belhamel beschikt over een parcours wat geschikt is voor 35 personen. De 24 klimhindernissen met een totale lengte van maar liefst 135 meter geeft je 1,5 uur spanning en sensatie. De eerste stappen zet je op een hoogte van 0,80 meter en je eindigt op een hoogte van maar liefst 8,50 meter. Klimmen op deze hoogte en de klimhindernissen met verschillende moeilijkheidsgraden is uitdagend en spannend voor jong tot oud.

“Op zoek naar Rijkdom”
Postenspel om het hotel heen waar verspreid activiteiten en puzzelstukjes te vinden zijn. Deze zijn goed verstopt maar wel aangegeven door een kaart of een foto van de locatie. Bij de activiteiten zijn er ook puzzelstukjes te verdienen, met deze puzzelstukjes is het mogelijk om de schat der Rijkdom te vinden. De activiteit duurt ca. 2,5 uur en is geschikt voor groepen van 15 tot 50 personen.


“Business to Adventure”
Postenspel om het hotel heen waar verspreid aandelen te vinden zijn aan de hand van een kaart of foto’s van de locatie. Dit is de eerste fase van het spel, de twee fase bestaat uit activiteiten waarbij deze aandelen in te zetten zijn. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld meer materiaal voor een activiteit te krijgen. Maar hoeveel aandelen zet je in en hoeveel activiteiten krijgen we nog? Samen zullen ze moeten beslissen wat het beste zal zijn voor de groep. De activiteit duurt ca. 3 uur en is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen.

Meer weten over de groepsuitjes of een reservering maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk ook onze andere arrangementen voor een leuk dagje weg.

Arrangementen

 • Kids for free

  Kids for free

  Een heerlijke dag ravotten in recreatieparadijs de Belhamel. En omdat de kinderen de baas zijn, mogen zij gratis mee!

 • Biesbosch arrangement

  Biesbosch arrangement

  De natuur laat zich elk seizoen weer van zijn mooiste kant zien.

 • Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Wandel & Fiets de Biesbosch in Arrangement

  Je wandelt of fietst via het pondje bij lage Zwaluwe zo de biesbosch in. 

 • Wellness met 1 overnachting

  Wellness met 1 overnachting

  Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

 • Wellness met 2 overnachtingen

  Wellness met 2 overnachtingen

  Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

© Hotel Port of Moerdijk 2018