Omgeving Breda

Breda is de Nassaustad bij uitstek!

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten zoals het Begijnhof en het Kasteel van Breda en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele caf├ęs, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda en ontdek waarom deze stad de Parel van het Zuiden genoemd wordt!

Varen in Breda

Breda is een van de mooiste historische steden van Nederland en wordt omringd door singels. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om Breda te voet of per fiets te verkennen, maar ook via het water! Zo verkent u deze historische stad vanuit een heel ander perspectief en bent u ook nog eens lekker op het water.

Verken Breda vanaf het water

Er zijn diverse mogelijkheden om Breda vanaf het water te verkennen. Zo kunt u meegaan op een rondvaartboot, zelf een sloep huren of er een actieve middag van maken en een kano huren. Een leuke activiteit voor jong en oud en slechts 20 minuten rijden vanaf ons familiehotel in Moerdijk.

Kijk ook op de website van VVV Breda

Omgeving

Omgeving

Het hotel is heerlijk rustig gelegen, natuurlijk tussen de havens en op loopafstand van het station in Lage Zwaluwe.

© Hotel Port of Moerdijk 2018