Hotel bij de Biesbosch

Hotel Port of Moerdijk is een sfeervol familiehotel in Brabant en de ideale start voor een weekendje weg. Naast comfortabele kamers bieden wij u een prachtige groene omgeving en tal van leuke uitjes in de buurt. Ideaal als u op zoek bent naar een leuk hotel bij de Biesbosch voor het hele gezin. Of om gezellig fietsend de omgeving te gaan verkennen. 

Hét hotel voor een weekendje weg in Brabant

De Biesbosch is een van de mooiste en veelzijdigste nationale parken van Nederland. Gelegen in de delta van de Maas en de Rijn hebben de getijden nog vrij spel in dit gebied wat de Biesbosch tot een zeldzaam zoetwatergetijdengebied binnen Europa maakt. Het gebied zelf bestaat uit een avontuurlijk doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en kreken. Leuk om te verkennen per rondvaartboot of kano en je te vergapen aan de talloze (water)vogels, herten en zelfs bevers! Een topdag uit voor het hele gezin.

Ons hotel ligt op een steenworp afstand van de Biesbosch. Zo kunt u ’s ochtends heerlijk wakker worden in een van onze comfortabele hotelkamers, genieten van een heerlijk ontbijt en vervolgens met de hele familie (of partner natuurlijk!) die kant op rijden al dan niet met de auto of de fiets. In hotel Port of Moerdijk kunt u uw fietsen binnen plaatsen en opladen in een speciale ruimte. De volgende dag kunt u dus weer opgeleden op pad en de Biesbosch in. 

 

Biesbosch arrangement:

Nationaal Park De Biesbosch is de ideale plek voor lange wandelingen, mooie vergezichten en ultieme ontspanning. Met een verblijf in Hotel Moerdijk ligt deze natuurpracht op slechts vijf kilometer afstand en word je bovendien verwend met een heerlijk ontbijt.
U kunt online reserveren met promocode;BIESBOS
(Mocht dit problemen geven mag u dit ook telefonisch reserveren, wij helpen u graag!)

Bij dit arrangement is inbegrepen:

* 2 overnachtingen
* Dagelijks ontbijt
* Boottocht van 2 uur door de Biesbosch (op 14 km afstand van het hotel) 
   óf een boottocht van 1,5 uur door de Biesbosch (op 30 km afstand) met toegang tot het Biesbosch Museum in Werkendam.Bij aankomst in het    hotel overleg je aan welke boottocht je deelneemt en wanneer. 
   Let op: voor de boottocht met museumtoegang tot Biesbosch museum in Werkendam geldt een toeslag van € 7,50 p.p. (te betalen bij het hotel)
* Gebruik van wifi in de lobby
* Parkeren

€ 64,50 per persoon op basis van 2 personen per kamer. Gebruik Promocode BIESBOS

Naast de Biesbosch biedt de omgeving van Hotel Port of Moerdijk nog tal van andere leuke activiteiten om te doen. Bekijk hiervoor ook meer onze arrangementen of meer over de omgeving.

Reserveren

Arrangementen

Arrangementen

Boekt u liever een speciaal arrangement in plaats van een standaard overnachting? Bekijk dan nu ons huidige aanbod.

© Hotel Port of Moerdijk 2018