Wellness met 1 overnachting

Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. 

Met een verblijf in Hotel Moerdijk ligt dit op slechts een kwartiertje afstand en wordt u bovendien verwend met een heerlijk ontbijt!

*Overnachting inclusief ontbijt;
*1x dag toegang tot de Spa;
*1x flesje water per persoon;
*1x handdoek per persoon.

Het wellnessarrangement kunt u boeken door hier de Promo Code: "WELLNES1" in te vullen

Fitland Wellness Roosendaal

Fitland Wellness Roosendaal

Fitland Wellness Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. Dit resort is toegankelijk voor iedereen die toe is aan een gezonde dosis rust en ontspanning. Wellness Roosendaal staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid, de vele sauna- en wellnessfaciliteiten, de saunatuin inclusief terras en het fantastische belevenisprogramma. Nergens anders vindt u, in Roosendaal en omgeving, zo’n uitgebreid aanbod.

Een dagje wellness bij Wellness Roosendaal voelt als een échte vakantiedag. Genieten van de heerlijke baden, lekker eten, warme sauna’s en ontspannen behandelingen. Is het mooi weer? Dan is het genieten in de saunatuin of op het terras.

Vanuit hotel Port of Moerdijk bent u binnen een kwartiertje rijden bij Fitland Wellness Roosendaal.

Wellness met 2 overnachtingen

Wellness met 2 overnachtingen

Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. 

Reserveren

© Hotel Port of Moerdijk 2018